Gastenboek

Reactie schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Bram Brinkman (woensdag, 04 april 2018 19:08)

  Heel veel succes gewenst en complimenten voor jullie uithoudingsvermogen.
  Het wordt vast weer een pareltje op de Heuvelrug, in de sfeer van de Stichtse Lustwarande.

 • #2

  Henk Bosboom (donderdag, 12 april 2018 09:47)

  Wat ontzettend leuk dat jullie de moed hebben om dit mooie pand eindelijk te willen renoveren. Als ik er langs fietste stoorde ik me altijd mateloos aan de teloorgang. Succes!

 • #3

  Henk Jan Derksen (zaterdag, 14 april 2018 19:11)

  De gemeente (het gemeentebestuur en de inwoners) mogen trots zijn dat er particulieren een groot huis aan de Lustwarande weer bewoonbaar willen maken om er zelf te gaan wonen.
  Jarenlang was het niet om aan te zien, eindelijk gebeurt er nu wat. En het gaat zeker mooi worden, mooier dan ik het ooit heb gezien, in al die jaren dat er langs fietste of reed.
  Veel succes en doorzettingsvermogen toegewenst!

 • #4

  Alex van helsdingen (zondag, 29 april 2018 12:55)

  Jullie verdienen een lintje dat jullie een rotte kies in de Utrechtse Heuvelrug weer op de kaart zetten! Veel succes!

 • #5

  diederik six (donderdag, 03 mei 2018 14:56)

  Pracht huis
  fijn als het weer bewoont gaat worden.
  Veel succes met de mooie uitdaging !

 • #6

  Arthur Balk (vrijdag, 31 januari 2020 16:10)

  Mooi geschilderd pand,door de eigenaren goed onderhouden. Dan is het toch jammer dat er nog steeds zo'n verrotte veranda aanwezig is. Hoop dat de eigenaren snel groen licht krijgen om het weer mooi te maken.

 • #7

  Marjolein van der Kemp (vrijdag, 31 januari 2020 16:45)

  Wow het nieuwe verandaontwerp ziet er echt prachtig uit! Mooie verbetering in stijl van het huis. Hoop dat jullie snel aan de slag kunnen :-)

 • #8

  Lisette den Oudsten-BAAS (zaterdag, 01 februari 2020 13:17)

  Goedemiddag eigenaren Huize Oudeweg,
  Ik zag de vergunningaanvraag voor een nieuwe veranda voorbij komen en ik wil jullie complimenteren met het idee van de nieuwe vormgeving! Wat is het goed uitgedacht om de veranda in zijn geheel te vervangen en vergroten waardoor het veel beter gaat passen in de verhoudingen van de bebouwing en de tuin. De huidige veranda is zo verrot dat herstel in de oude staat een desillusie zou worden omdat er altijd verschil zal bestaan tussen het nieuwe en bestaande werk. Ik zeg gemeente: verlenen deze vergunning, het object staat al lang genoeg leeg en verdiend bewoning waardoor zulk mooi onroerend goed weer in functie mag komen! Te mooi om te laten verpieteren!

  BAAS in eigen huis
  http://www.baasineigenhuisnl.nl/

 • #9

  anoniempje (maandag, 03 februari 2020 15:54)

  Wat een fantastisch voorbeeld van de oorspronkelijke stijl voor de veranda zelf behouden met een toevoeging anno 2020. Zo wordt er weer een 'nieuwe' historische laag toegevoegd, als eigenaren door de eeuwen altijd al hebben gedaan. Zo blijft het oude goed be-leefbaar.

 • #10

  Thijs (maandag, 10 februari 2020 20:03)

  Wauw wat ziet het ontwerp er prachtig uit! Heerlijk dat het huis daardoor uniek en authentiek blijft met de geneugten van vandaag! Heel veel succes met de realisatie !

 • #11

  Anneke Zevenbergen (maandag, 04 april 2022 12:51)

  Als voorzitter van de Doornse Historische Vereniging Thorheim, commissie Open Monumentendag Doorn, wil ik graag in contact komen met vertegenwoordigers van Huize Oudeweg, hier ter plaatse.

  Met vriendelijke groet,

  Anneke Zevenbergen